Vizualni gradnik

Vizualni gradnik COBISS/SciMet, ki ga lahko preprosto vgradite v druge spletne strani, ponuja barvno, razločno in nemudoma prepoznavno vizualizacijo citiranosti del v bazah WoS in Scopus. Gradnik se lahko izdela za raziskovalce, skupine raziskovalcev, projekte, programe in raziskovalne organizacije, registrirane v sistemu SICRIS, za avtorje z evidenčno šifro, ki jo dodeli IZUM, ali z identifikacijsko številko avtorja v normativni bazi osebnih imen CONOR.SI. Prav tako ga je možno pripraviti tudi za slovenske univerze, za serijske publikacije in za posamezne publikacije v sistemu COBISS. Gradnik vsebuje zbirne podatke o številu objav (črni krog za Scopus, sivi krog za WoS), o številu vseh citatov, avtocitatov, čistih citatov in h-indeksu za objave posamezne entitete v bazah Scopus in WoS. Deleži avtocitatov v oranžnem in zelenem krogu, ki predstavlja citate v bazah Scopus in WoS, so temnejše barve kot ustrezni deleži čistih citatov. Vsak vizualni gradnik obiskovalcem spletne strani z enim klikom ponuja dostop do zbranega zapisa podatkov o citiranosti za posamezno entiteto, kjer lahko pregledujejo tudi dodatne podatke, povezane z njo.

Vizualni gradniki COBISS/SciMet se lahko prilagodijo videzu in stilu vaše spletne strani. Preizkusite nekaj možnosti z našim generatorjem vizualnih gradnikov spodaj.


šifra, številka CONOR.SI-ID, ISSN ali COBIB.SI-ID

No Results Found

entiteta


jezik


velikost vizualnega gradnika v 'px'

COBISS/SciMet
01085 Dr. Vito Turk
Scopus
  Vsi citati: 24997
 • Avtocitati: 3231
 • Čisti citati: 21766
 • Število objav: 321
 • h-index: 70
WoS
  Vsi citati: 24207
 • Avtocitati: 3503
 • Čisti citati: 20704
 • Število objav: 351
 • h-index: 69

Vključevanje vizualnega gradnika v spletno stran

Vizualni gradnik enostavno vključite v svojo spletno stran. Prosimo, da na posamični strani ne prikazujete prevelikega števila vizualnih gradnikov.

Spletni strani je treba dodati samo dve vrstici kode:

 1. Oznaka <script> se doda v oznaki <header> ali na dnu strani, takoj pred končno oznako </body>.

  <script type='text/javascript' src='https://scimet.izum.si/widget/scimet-cit-widget.min.js'></script>

 2. Oznaka <div>, ki se postavi na mesto, kjer naj bo gradnik prikazan, npr.